Liikun pienryhmät ovat täällä!

Syksy tuo mukanaan uusia tuulia valmennuspuolelle. Muutaman viikon päästä starttaavat nimittäin Liikun ensimmäiset pienryhmävalmennukset!

Pienryhmävalmennuksessa harjoittelet valmentajan johdolla 4-6 henkilön ryhmässä saaden ammattitaitosta ohjausta niin valmentajalta kuin myös tukea ja kannustusta ryhmän muilta jäseniltä. Valmennukset kestävät 12 viikkoa ja ensimmäiset treenitapaamiset startataan jo viikolla 38! Minun johdollani pääset harjoittelemaan joko aloittelijoiden AlkuLiikku -pienryhmään tai voimaharjoittelusta kiinnostuneiden VoimaLiikku -pienryhmään! Lue valmennuksista lisää alta.

AlkuLiikku -pienryhmävalmennus

AlkuLiikussa tutustutaan kuntosaliharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun sekä kestävyysharjoitteluun. Valmennukseen kuuluu myös parhaat vinkit liikkuvuuden lisäämiseen ja ylläpitoon sekä fiksuun ravitsemukseen. Valmennuksen aikana parannat lihaskuntoasi ja opit nousujohteisen ja tuloksekkaan harjoittelun perusteet. Valmennus sisältää viikoittaiset harjoitustapaamiset, laatimani harjoitusohjelmat, kolmen kuukauden harjoituskalenterin, ravitsemusohjeistuksen sekä ohjeet liikkuvuuden lisäämiseen sekä toiminnalliseen treeniin.

Tässä vielä muuta oleellista valmennuksesta:

  • Valmennuksen kesto 3kk (12 viikkoa)
  • Valmennustapaaminen kerran viikossa
  • Valmennustapaamisten kesto 1-1,5h
  • Hinta 150€/kk
  • Max 6 osallistujaa / ryhmä

Valmennus alkaa tiistaina 19.9. klo 9.30 Jyväskylän Liikussa.

VoimaLiikku -pienryhmävalmennus

VoimaLiikku -valmennuksessa opetellaan voimailuliikkeitä variaatioineen. Esimerkkeinä kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus, leuanveto, tempaus, rinnalleveto jne. Nyt pureudutaan erityisesti voimaliikkeiden tekniikkaan sekä tietysti voiman kehittämiseen. Opetan valmennuksessa liikkeiden perusteet ja turvalliset suoritustekniikat, mikä on ensiarvoisen tärkeää, jos halutaan sekä kehittyä että treenata terveinä. Valmennus palvelee erinomaisesti omatoimitreenejäsi myös jatkossa.

Tässä vielä muuta oleellista valmennuksesta:

  • Kesto 3kk (12 viikkoa)
  • Valmennustapaaminen kerran viikossa
  • Valmennustapaamisten kesto 1-1,5h
  • Hinta 130€/kk
  • Max 6 osallistujaa / ryhmä

Valmennus alkaa maanantaina 18.9. klo 18.30 Jyväskylän Liikussa.

Mukaan valmennuksiin voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteessa: valmennus@liikku.fi. Laita ihmeessä viestiä tai soita, jos sinulla tulee mieleen jotain kysyttävää valmennuksista. Nähdään treeneissä!

Teresa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *