Onnistujat -painonpudotusryhmä

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa? Haluaisitko kiinteämmän kropan vielä kesäksi? Kuulostaisiko energisempi arki ja kevyempi olo hyvältä juuri nyt?

Lähde mukaan ONNISTUJAT -pienryhmävalmennukseen!

Onnistujat -pienryhmävalmennuksessa lähdetään etenemään porukalla kohti energisempää arkea, vahvempaa kehoa ja hyvää oloa. Valmennuksessa edetään terveys ja hyvinvointi edellä tehden pysyviä tuloksia!

Valmennuksen tavoitteena on opettaa sinut tekemään parempia valintoja arjessasi joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Hektinen elämä ei ole esteenä tulosten tekemiselle, kun sinulla on käytössäsi toimivat työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen.

ONNISTUJAT -PIENRYHMÄVALMENNUS ALKAA TORSTAINA 5.4.2018, JOTEN VARAA PAIKKASI PIAN!

 

· Ajankohta 5.4.-21.6.2018 (12 viikkoa / 3 kk)

· Paikka Kuntokeskus Liikku (Jyväskylä)

· Tapaamiset torstaisin klo 17.00-18.00

· Hinta 149€/kk –> Kun ilmoittaudut yhdessä ystävän kanssa, hinta 139€/kk/hlö!

· Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessä teresa.pt@outlook.com

 

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on sinulle, joka haluat aloittaa elämäsi viimeisen elämäntaparemontin. Oletko ehkä kokeillut erilaisia dieettejä ja todennut uudestaan ja uudestaan, että kilot ovat aina palanneet takaisin? Tämän valmennuksen tavoitteena on opetella uusia parempia tapoja, jotka pysyvät mukanasi valmennuksen päätyttyäkin – ja näin pudotetut kilot eivät palaa enää takaisin.

Olet tervetullut valmennukseen, jos olet valmis tekemään töitä omien tavoitteidesi ja unelmiesi eteen! Annan käyttöösi parhaan osaamiseni sekä työkalut, joilla onnistut varmasti. Jos olet valmis muuttamaan elämäsi suuntaa, tule mukaan ja ONNISTU!

Olen koko valmennuksen ajan tukenasi ja voit ottaa minuun yhteyttä aina, kun tarvitset apua. Lisäksi sinulla on kannustava ryhmä ympärilläsi, joten et jää yksin muutoksen kanssa. <3

KUN TULET MUKAAN VALMENNUKSEEN, SINULLE KUULUU…

 

· Henkilökohtainen aloitustapaaminen (30min), jossa kartoitetaan juuri sinun taustatietosi ja tavoitteesi sekä otetaan alkumittaukset

· Viikoittaiset tapaamiset yhdessä ryhmän kanssa (yht. 12 tapaamista), joihin kuuluu mm. ravintovalmennusta ja tehokkaita ryhmätreenejä

· Ruokapäiväkirja-analyysi + palaute

· Viikko-ohjelma harjoitteluun

· Harjoitusohjelmat salille sekä aerobiseen harjoitteluun koko valmennuksen ajalle

· Syke Tribe -valmennustyökalu, joka helpottaa yhteydenpitoa ja valmennuksen etenemisen seurantaa tapaamisten välillä sekä motivoi ja auttaa sinua kohti tavoitteitasi

· Valmentajan tuki koko valmennuksen ajalle (sähköpostiyhteys + Syke Tribe)

· Suljettu FB-ryhmä, josta saat lisävinkkejä ja motivaatiota tapaamisten välillä sekä voit keskustella muiden ryhmäläisten kanssa ja saada vertaistukea<3

Kenelle valmennus ei sovi?

Valmennus ei sovi sinulle, jos et ole valmis tekemään töitä omien tavoitteidesi eteen. Jos haluat pikaratkaisun, jolla saat vuosien myötä kertyneet kilot katoamaan nopeasti ja helposti – tämä valmennus ei ole sinua varten.

Tiedän, että jokainen valmennukseen tulija tulee saamaan upeita tuloksia aikaan. Jokainen tulee onnistumaan – jos on itse valmis tekemään töitä omien unelmiensa eteen.

Kukaan muu ei voi muuttaa sinun elämäntapojasi terveellisemmiksi tai pudottaa painoa sinun puolestasi. Sinun täytyy tehdä tarvittavat muutokset itse.

 

Mitä voit valmennuksen avulla saavuttaa?

Tulet oppimaan valmennuksen aikana joustavaa, terveellistä ja tavoitetta tukevaa syömistä ja ruokailua ajasta ja paikasta riippumatta. Tulet oppimaan kestäviä terveellisiä elämäntapoja. Tulet pienentämään painolukemaasi ja kaventamaan vyötärönympärystäsi. Tulet saamaan kevyemmän olon kesäksi sekä työkalut terveellisemmän elämäntavan ylläpitämiseksi.

Tulet oppimaan kuntosalitreenin saloja ja rasvanpolttoa edistävän treenin kulmakiviä. Tulet oppimaan, mitkä kaikki asiat todellisuudessa vaikuttavat painonpudotukseen ja rasvanpolttoon. Tulet oppimaan, miten harjoitellaan turvallisesti ja tehokkaasti ja tulet pitämään hauskaa ja haastamaan itseäsi yhdessä ryhmätreeneissä!

 

”Tulisin muuten, mutta kun juuri nyt ei ole aikaa…”

Koskaan ei tule täydellistä aikaa elämäntapamuutoksen ja painonpudotuksen aloittamiseen. Mitä aikaisemmin aloitat, sen nopeammin olet sielä missä haluat.

Vuoden päästä toivot, että olisit aloittanut tänään.

Valmennukseen osallistuminen ei vaadi sinulta muun elämän siirtämistä sivuun. Tavoitteiden saavuttaminen ei vaadi järjettömiä treenimääriä tai jokaisen ruoka-annoksen punnitsemista. Riittää, kun pääset harjoittelemaan 2-3 kertaa viikossa ja olet valmis opettelemaan uusia tapoja arjessasi!

 

”Valmennus kiinnostaa minua kovasti, mutta minulla ei juuri nyt ole ylimääräistä rahaa…”

Omaan terveyteen ja hyvinvointiin satsaaminen ei mene koskaan hukkaan. Ei. Koskaan.

Itse pidän hyvinvoinnin ylläpitämistä ja edistämistä yhtenä tärkeimmistä arvoistani. Kun voin hyvin, jaksan ja pystyn tehdä myös muita itselleni tärkeitä asioita – jaksan olla hyvä puoliso, tytär ja ystävä, pystyn urheilemaan, jaksan tehdä töitä ja opiskella. Jos oma hyvinvointini olisi retuperällä, en usko, että pystyisin tekemään kaikkea tätä.

Terveyden ei tarvitse olla sinun tärkein arvosi. Sen tulisi kuitenkin olla sen verran tärkeä, että – noh, pysyt terveenä ja toimintakykyisenä. Terveys ja hyvinvointi vaikuttavat hurjasti elämänlaatuusi. Lisäksi omien tavoitteiden saavuttaminen tuo hurjasti hyvää fiilistä ja onnistumisen elämyksiä.

Kun panostat itseesi nyt, kiität itseäsi myöhemmin.

 

Kun tulet mukaan valmennukseen, tulet ONNISTUMAAN. Tulet etenemään kohti tavoitteitasi yhdessä kannustavan ryhmän kanssa. Tulet lisäämään hyvää oloa ja energiaa päiviisi. Tulet saamaan myös henkilökohtaista tukea valmennuksen aikana. Tulet olemaan kesällä lähempänä sitä, mistä olet aina vain haaveillut.

Ilmoittautuaksesi ryhmään laita minulle sähköpostia osoitteeseen teresa.pt@outlook.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pienryhmävalmennukseen mahtuu maksimissaan kahdeksan osallistujaa. llmoittautumisaikaa on maaliskuun loppuun saakka.

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää valmennuksesta, laita rohkeasti viestiä yllä mainittuun osoitteeseen. Autan sinua oikein mielelläni. 🙂

Huomaa, että valmennus on vain Kuntokeskus Liikun asiakkaille. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tulla mukaan ryhmään liittymällä Liikun jäseneksi. Liikun jäsenyys on edullinen – vain 29€/kk (ei määräaikaisuutta – eli voit olla jäsenenä esimerkiksi valmennuksen ajan). Siitä ei siis tule sinulle paljoakaan lisäkustannuksia.<3

Tule mukaan ja ONNISTUTAAN YHDESSÄ!