OTA YHTEYTTÄ

Ihanaa, että päädyit vierailemaan sivuillani! Jos sinulle tuli mieleen jotain kysyttävää, ethän epäröi laittaa viestiä tulemaan. Vastaan jokaiseen saamaani viestiin henkilökohtaisesti. Kiitos jo etukäteen viestistäsi!

 

VALMENNUKSET

Jäikö jokin valmennuksiini liittyvä asia mietityttämään sinua? Haluatko aloittaa valmennuksen kanssani tai ostaa valmennuslahjakortin läheisellesi? Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva valmennuskokonaisuus ja aloitetaan yhteistyö vaikka jo tänään!

 

BLOGIYHTEISTYÖ

Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa ja haluan yrityksen saavan yhteistyöstä mahdollisimman suuren hyödyn irti. Ideoin ja suunnittelen mielelläni sekä markkinoin yhteistyöpostausta sosiaalisen median kanavissa. Tarvittaessa voin toteuttaa yhteistyön nopeallakin aikataululla. Tuotan laadukasta sisältöä ja otan huomioon juuri teidän tarpeenne ja toiveenne yhteistyön suhteen.

 

URHEILIJAYHTEISTYÖ

Haluatko sinä tai yrityksesi sponsoroida nuorta suomalaista urheilijanaista? Pienikin apu on suuri apu minulle ja olen kaikesta avusta ja tuesta erittäin kiitollinen. Voimme sopia yhteistyökuvioista toiveidenne mukaisesti.

 

OTA YHTEYTTÄ

teresa.pt@outlook.com
0443022323

Parhaiten olen tavoitettavissa sähköpostilla maanantaista perjantaihin.

Kiitos yhteydenotostasi!