PALAUTTEITA

”Mun mielestä olet aivan mahtava siinä mitä teet, ja muutenkin huipputyyppi. Olet todella kannustava, positiivinen ja huolehdit siitä, että treeni tehdään oikein ja tehokkaasti. Jaat paljon tietoa, sinun kanssa treenatessa tietää miksi tekee näin tai näin, eikä vain ”apinana” tee niin kuin käsketään. Sinulta sain paljon motivaatiota ja uskoa itseeni, siihen että PYSTYN! Ja tämä oli kyllä ihan sinun ansiota.”


”Opetit tärkeitä treenitekniikoita ja ennen kaikkea sitä, että treenin nautinto ja tulokset syntyvät juuri siitä että mennään mukavuusalueen ulkopuolelle. Näillä eväillä olen nykyään melkein 10kg kevyempi ja hurjan paljon paremmassa kunnossa, KIITOS! Sun valmennuksessa hienointa on positiivisuus ja iloisuus, sekä empatia ja lempeä mutta vaativa asenne.”


”Palautteena todettakoon, jotta ainakin minun kohdallani on valmennus ollut aivan loistavaa. Jotenkin olet saanut paatuneesta sohvaperunasta, joka vihaa liikuntaa. Ihmisen, joka salaa nauttii itsensä rääkkäämisestä salilla (vaikkakin patalaiskana sitä apua vieläkin tarvitsen) ja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen selvinnyt ei vain päiviä vaan useita kuukausia putkeen ilman särkylääkkeitä.”


”Oli mahtavaa päästä treenaamaan kanssasi ja oppimaan 
asioita valmennuksessasi. Nautin siitä täysin siemauksin ja olen kuntosalilla käymisestä saanut hienon harrastuksen. Haluan antaa hyvää palautetta sinulle erittäin ammattitaitoisesta ohjauksestasi, tsemppauksesta ja energisyydestäsi minua kohtaan.”


”Kiitos, kiitos ja kiitos itsellesi treeneistä, on ollut aivan älyttömän huippua! Minä, joka en mielestäni ollut ollenkaan sali-ihminen, oon innostunut salitreeneistä! On ollut aika ihmeellistä huomata kuinka oma kroppa alkaa sanomaan, että nyt olis aika mennä treenaamaan, kun sitä vaan kuuntelee. Ja muutoinkin on se oma hyvä olo on alkanut kiinnostaa paljon enemmän. Tietysti se olisi kivaa, jos voisi sanoa, että laihduin niin ja niin paljon ja lihasmassaa tuli lisää näin paljon, mutta mun muutos on tapahtunut pään sisällä ja ehkä nuo helpommin mitattavat muutokset seuraa perässä vielä. Ihan supersuper tyytyväinen oon ollut siihen päätökseen, että haluun treenata PT:n kanssa ja hirvittävä tuuri kävi, että sain just sut valmentamaan mua.”


”Teresa on iloinen tsemppari, jonka rautainen ote ei petä minkäänlaisissa haasteissa, joita asiakkaalla saattaa olla. Treenit ovat aina tiukkoja, mutta asiakkaan kunnolle mitoitettuja. Teresan päättäväisyys antaa asiakkaalle paljon voimaa vielä niihin viimeisiinkin toistoihin, joita itsekseen ei tulisi tehtyä. Joka ikinen kerta Teresan treeneihin tullessa tietää, että sitä saa mitä on tilannut: kovaa treeniä pilke silmäkulmassa!”


Haluatko SINÄ jakaa onnistumistarinasi tai antaa palautetta valmennuksestani? Jätä kommenttisi alle tai laita viestiä tulemaan teresa.pt@outlook.com ja inspiroi onnistumistarinallasi myös muita! 🙂

2 kommenttia

  1. Olin treenannut jo muutaman vuoden ja ajattelin että en tarvitse PT palveluita, kyllähän minä osaan painoja nostella, mutta jotenkin se jumppa vaan junnasi paikoillaan. Ajattelin sitten kokeilla josko kuitenkin saisin jotain hyviä vinkkejä miten homma lähtisi uudelleen nousukiitoon ja tapasin sinut. Mennyt vuosi on muuttanut treenaamistani huimasti, tai siis tuloksia. Samalla tekniikalla ne painot edelleen nousevat, mutta nyt niitä saa latoa huimasti enemmän siihen tankoon. Tiedän että teet tätä sydämestäsi, oikeasti henkilökohtaisesti, etkä vain haali asiakkaita rahan takia ja se tekee sinusta erinomaisen PT:n. Voi kun kaikilla olisi oma Teresa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *