PALVELUT

YKSILÖVALMENNUS JYVÄSKYLÄSSÄ

Kaipaatko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, tasannevaiheen selättämiseen tai jonkun tietyn tavoitteen saavuttamiseen? Haluatko olla varma, että harjoittelet turvallisesti ja tehokkaasti? Kaipaatko positiivista ja kannustavaa ammattilaista harjoittelusi tueksi?

Kokonaisvaltaisiin valmennuspaketteihin kuuluu kaikki, mitä tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi. Teen sinulle harjoitusohjelmat, ruokavalio-ohjeet ja viikko-ohjelmat, jonka lisäksi seuraamme yhdessä valmennuksen etenemistä Syke Tribe -valmennussovelluksen, viikoittaisten harjoitustapaamisten sekä sähköpostiyhteyden avulla. Henkilökohtaisessa valmennuksessa varmistat tuloksekkaan ja turvallisen harjoittelun, opit uusia liikkeitä ja liikevariaatioita, saat vaihtelua harjoitteluusi, opit elämään terveellisemmin, saat energiaa arkeesi sekä tietysti saavutat varmemmin tavoitteesi!


3 KUUKAUDEN VALMENNUS
295€/kk
(Sisältää 13 tapaamista)

6 KUUKAUDEN VALMENNUS
275€/kk
(Sisältää 26 tapaamista)

12 KUUKAUDEN VALMENNUS
255€/kk
(Sisältää 52 tapaamista)

 

 

Alla vielä sisältö pähkinänkuoressa:

 • Lähtötason ja tavoitteiden kartoitus
 • Yksilöllisesti räätälöidyt ohjelmat kuntosalille
 • Ruokavalioanalyysi + henkilökohtainen ruokavalio-ohjeistus + päivitykset
 • Kokonaisvaltainen harjoittelun ohjelmointi, sisältäen viikko-ohjelmat sekä ohjeet aerobiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon
 • Yhteiset valmennustapaamiset kerran viikossa
 • Sähköpostiyhteys koko valmennuksen ajan (ma-pe)
 • Lähtö- ja lopputaso testit (valinnainen)

 

UUTTA! Saat käyttöösi helppokäyttöisen SYKE TRIBE -valmennustyökalun, jonka avulla..

 • Seuraat helposti kehittymistäsi valmennuksen aikana
 • Harjoitusohjelmat kulkevat mukanasi etkä tarvitse erillistä harjoituspäiväkirjaa, kun voit kirjata kaikki harjoituksesi suoraan mobiilisovellukseen
 • Treenaaminen on helppoa, sillä näet sovelluksen kautta niin kirjalliset ohjeet, kuvat kuin videotkin harjoitusohjelmasi liikkeistä
 • Pidät valmentajasi reaaliaikaisesti ajan tasalla, jolloin tarvittavien muutosten teko on helppoa 
 • Voit kirjata ylös omia muistiinpanojasi, seurata aktiivisuuttasi, suunnitella treeniviikkoasi sekä pitää ruoka- ja unipäiväkirjaa sovelluksen kautta
 • Pystyt ottamaan yhteyttä valmentajaan nopeasti chat -viesteillä

 

 

PERSONAL TRAINING -OHJAUSPAKETIT

Jos haluat lisätä liikuntaa arkeesi, oppia harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti, kaipaat kaveria harjoituksiin tai vain selkeitä ohjeita harjoitteluun, tutustu rohkeasti tarjoamiini ohjauspaketteihin. Voit myös halutessasi harjoitella edullisemmin yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa valitsemalla yhden DUO -paketeista.

 

 

5 TAPAAMISTA 10 TAPAAMISTA 20 TAPAAMISTA 30 TAPAAMISTA

SINGLE

325€

*Kahdessa erässä 162,5€/kk

645€

*Kolmessa erässä 215€/kk

1260€

*Kuudessa erässä 210€/kk

1800€

*Yhdeksässä erässä 200€/kk

DUO 245€/hlö

*Kahdessa erässä 122,5€/kk/hlö

486€/hlö

*Kolmessa erässä 162€/kk/hlö

945€/hlö

*Kuudessa erässä 157,5€/kk/hlö

1350€/hlö

*Yhdeksässä erässä 150€/kk

 

 

Ohjauspaketit sisältävät harjoitusohjelmat kuntosalille tai kotiin. Tapaamiset (55min) voit käyttää haluamallasi tavalla:

 • Harjoitusohjelman läpikäynti
 • Treeni kuntosalilla, ulkona tai kotonasi
 • Tekniikoiden harjoittelua (esimerkiksi kyykky, maastaveto, rinnalleveto, tempaus)
 • Ravintotapaaminen
 • Kehonhuolto / liikkuvuusharjoittelu
 • Kestävyysharjoittelu 
 • Muu tapaaminen toiveesi mukaisesti

 

TUTUSTUMISPAKETTI 89€

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi aloittaa valmennuksessani. Jotta sinun ei kuitenkaan tarvitsisi vain luottaa sanaani, tarjoan sinulle tutustumislahjaksi valmennuksen tutustumispaketin edulliseen 89€ hintaan.

Tutustumispaketin avulla voit varmistua siitä, että saat rahoillesi vastinetta valmennuksessani. Pakettiin kuuluu kaksi yhteistä harjoituskertaa, joiden aikana pääsemme tutustumaan toisiimme ja näet, olenko etsimäsi valmentaja. Voit esittää toiveesi siitä, mitä haluat harjoituskerroilla tehdä. Onko se voimaharjoittelua vapailla painoilla, toiminnallista HIIT -treeniä vai jotain ihan muuta? Sinä päätät.

Tutustumispaketti ei sisällä harjoitusohjelmia ja sen voi ostaa vain yhden kerran / asiakas. Voit myös ottaa ystäväsi tai puolisosi mukaan, jolloin hinta paketille on 65€/hlö.

 

ETÄVALMENNUS

Välimatka ei ole esteenä henkilökohtaiselle valmennukselle. Etävalmennus on yhtä yksilöllistä kuin valmennus paikan päällä, joten voit olla varma, että otan juuri sinun tarpeesi ja toiveesi huomioon valmennuksessa.

 

3 KUUKAUDEN ETÄVALMENNUS

139€/kk

6 KUUKAUDEN ETÄVALMENNUS

129€/kk

12 KUUKAUDEN ETÄVALMENNUS

119€/kk

 

Etävalmennuksiin sisältyy:

 • Lähtötason ja tavoitteiden kartoitus
 • Yksilöllisesti räätälöidyt ohjelmat kuntosalille
 • Ruokavalioanalyysi + henkilökohtainen ruokavalio-ohjeistus + päivitykset
 • Kokonaisvaltainen harjoittelun ohjelmointi, sisältäen viikko-ohjelmat sekä ohjeet aerobiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon
 • Viikoittainen valmentajan tapaaminen verkon kautta (15-30min)
 • Sähköpostiyhteys koko valmennuksen ajan (ma-pe)
 • Ohjeistukset alku- ja lopputestien tekemiseen (valinnainen)
 • UUTTA! Syke Tribe -valmennustyökalu (lisätietoa ylempänä ja sivun lopussa)

 

Etävalmennuksiin on mahdollista yhdistää yksittäisiä ohjaustunteja / tapaamisia sovittaessa.

 

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmävalmennus on sinulle, joka kaipaat yksilöllistä ohjausta, mutta rakastat ryhmässä tekemistä. Pienryhmävalmennus mahdollistaa edullisemmat hinnat ja antaa näin mahdollisuuden ammattitaitoisen valmentajan kanssa harjoitteluun pienemmälläkin budjetilla. Onko sinulla ystäväporukka, jonka kanssa haluaisit lähteä yhteiselle matkalle kohti parempaa hyvinvointia tai liikunnallisempaa arkea? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva valmennuskokonaisuus!

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunta on lähellä sydäntäni ja rakastan isojen ryhmien ohjaamista siinä missä yksilöidenkin! Tarvitsetko iloista energiaa pursuavaa ohjaajaa tunneillesi? Ohjauskokemusta löytyy ihan laidasta laitaan niin tanssillisista tunneista, lihaskunto- ja syketunneista, kahvakuulatunneista, crosstrainingista kuin kehonhuolto- ja liikkuvuustunneistakin.

 

YRITYKSILLE

Haluatko parantaa työntekijöidesi hyvinvointia ja vähentää sairaslomapäiviä? Kiinnostaako liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvä tyky -päivä tai taukojumppamahdollisuus? Tiesitkö, että säännöllinen liikunnan harrastaminen parantaa vastustuskykyä ja vähentää flunssaan sairastumisen riskiä? Entä sitä, että laadukas ravinto yhdistettynä tasaiseen ateriarytmiin ylläpitää vireystilaa ja jaksamista myös työpaikalla? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä liikuntaan ja ravintoon liittyviä asioita kuntoon työpaikallasi ja tehdään työntekijöistä virkeämpiä, terveempiä ja tuottavampia!

 

ETKÖ LÄYTÄNYT SINULLE SOPIVAA VALMENNUSPAKETTIA?

Jokaisella on erilaiset lähtökohdat, tavoitteet ja tarpeet – siksi yksi valmennus ei sovi kaikille. Jos et siis vielä löytänyt mieleistäsi valmennuskokonaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva valmennus!

 

Huom! Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (alv24%). Maksuvälineenä käy myös Smartum -liikuntasetelit. Hinnasto alkaen 24.10.2017. Hinnat eivät sisällä kuntosalimaksuja. Pidätän oikeudet hintojen ja palvelujen muutoksiin.