PALVELUT

Henkilökohtainen valmennus Jyväskylässä

Henkilökohtainen valmennus takaa sinulle parhaat mahdolliset eväät tavoitteidesi ja unelmiesi saavuttamiseen. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi:

 • Elämäntapamuutos
 • Painonpudotus / kiinteytyminen / rasvanpoltto
 • Liikuntaharrastuksen aloittaminen
 • Vireystilan parantaminen / parempi jaksaminen arjessa
 • Voimatasojen kasvattaminen
 • Kestävyyskunnon parantaminen
 • Liikkuvuuden parantaminen
 • Lihasmassan hankinta
 • Kilpailuun / tapahtumaan valmistava projekti

Yksilövalmennuspaketteihin kuuluu kaikki, mitä tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi.

Valmennukset sisältävät aina kattavan alkukartoituksen, jossa käydään läpi taustasi, tavoitteesi ja toiveesi valmennukselle. Tietojen perusteella suunnittelen kokonaisvaltaisen ohjelmoinnin, joka kattaa viikko-ohjelmat koko valmennuksen ajalle sekä ohjeistuksen aerobiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Lisäksi saat tasaisin väliajoin vaihtuvat harjoitusohjelmat kuntosalille, joissa huomioidaan harjoittelun nousujohteisuus, turvallisuus ja tehokkuus – sekä tietysti sinun yksilölliset ominaisuutesi, kuten vahvuutesi ja heikkoutesi. Olennainen osa valmennuskokonaisuutta ovat myös ruokavalioanalyysi sekä henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet päivityksineen, joiden avulla varmistat suorituskykysi maksimoimisen ja/tai muokkaat kehonkoostumustasi tehokkaasti haluamaasi suuntaan.

Näiden lisäksi valmennuspaketteihin kuuluu valitsemasi valmennustason mukaisesti valmennustapaamisia sekä mahdollisuus yhteydenpitoon sähköpostin välityksellä (ma-pe) koko valmennuksen ajalle. Halutessasi teemme myös alku- ja lopputestit, jotta voimme seurata kehittymistäsi valmennuksen aikana.


Edellä mainittujen lisäksi valmennuspaketteihin kuuluu Syke Tribe -valmennustyökalu, jonka avulla..

 • Seuraat helposti kehittymistäsi valmennuksen aikana
 • Harjoitusohjelmat kulkevat mukanasi etkä tarvitse erillistä harjoituspäiväkirjaa, kun voit kirjata kaikki harjoituksesi suoraan mobiilisovellukseen
 • Treenaaminen on helppoa, sillä näet sovelluksen kautta niin kirjalliset ohjeet, kuvat kuin videotkin harjoitusohjelmasi liikkeistä
 • Pidät valmentajasi reaaliaikaisesti ajan tasalla, jolloin tarvittavien muutosten teko on helppoa ja nopeaa
 • Voit kirjata ylös omia muistiinpanojasi, seurata aktiivisuuttasi, suunnitella treeniviikkoasi sekä pitää ruoka- ja unipäiväkirjaa
 • Pystyt ottamaan yhteyttä valmentajaan nopeasti chat -viesteillä

Yksilövalmennus hinnasto


TASO

KULTA HOPEA PRONSSI


HINTA

540€/kk 360€/kk

280€/kk

TAPAAMISTEN
MÄÄRÄ
8 Tapaamista
kuukaudessa
4 Tapaamista
kuukaudessa

2 Tapaamista
kuukaudessa

*Sopimus tehdään joko 4-, 6- tai 12kk ajalle
*Henkilökohtainen valmennus toteutetaan Jyväskylässä

 

Treenipaketit

Haluatko lisätä liikuntaa arkeesi? Tai ehkä oppia harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti? Kaipaatko tsempparia harjoituksiin? Kaipaatko tekniikkavinkkejä vapailla painoilla tehtäviin moninivelliikkeisiin?

Jos vastasit kyllä, treenipaketit ovat loistava vaihtoehto sinulle.

Käytä tapaamiset haluamallasi tavalla:

 • Treeni kuntosalilla, ulkona tai kotonasi
 • Tekniikoiden harjoittelua (esimerkiksi kyykky, maastaveto, rinnalleveto, tempaus)
 • Ravintotapaaminen
 • Kehonhuolto / liikkuvuusharjoittelu
 • Kestävyysharjoittelu 
 • Psyykkinen valmennus
 • Muu tapaaminen toiveesi mukaisesti

HUOM! HARJOITUSOHJELMAT EIVÄT SISÄLLY TREENIPAKETTEIHIN! Halutessasi ohjelman, voit käyttää tapaamisia seuraavasti: 1- tai 2-jakoinen kuntosaliohjelma = 1 tapaaminen ja 3-, 4- tai 5-jakoinen = 2 tapaamista (voimaohjelmat vain erillismaksusta).

Treenipakettien hinnasto

 

5 TAPAAMISTA 15 TAPAAMISTA 25 TAPAAMISTA 50 TAPAAMISTA

SINGLE

375€
*Maksu yhdessä
erässä
1020€
*Kolmessa erässä 340€/kk
1590€
*Kuudessa erässä
265€/kk


3000€
*12:sta erässä
250€/kk

DUO 285€/hlö
*Maksu yhdessä
erässä
765€/hlö
*Kolmessa erässä 255€/kk/hlö
1200€/hlö
*Kuudessa erässä
200€/kk/hlö


2250€/hlö
*12:sta erässä
187,5€/kk

Kenelle treenipaketit sopivat?

1. Aloittelijalle

Jos haluat apua kuntosaliharjoittelun tai esimerkiksi juoksuharrastuksen aloittamiseen, treenipaketti on sinulle loistava vaihtoehto. Maksat vain ohjatuista tunneista, jolloin harjoittelemme yhdessä haluamallasi tavalla. Halutessasi keskitymme liikepankkisi kasvattamiseen, tekniikoiden läpikäymiseen tai vain monipuolisiin yhteisiin treenihetkiin. Sinä päätät!

2. Kokeneelle treenaajalle

Tuntuuko siltä, että tuloksesi junnaavat paikoillaan? Onko moninivelliikkeiden tekniikat hallussa? Myös kokeneempi treenaaja voi hyötyä ammattitaitoisen valmentajan kanssa harjoittelusta.

Onko eri kyykky- ja maastavetovariaatioiden tekniikat hallussa? Haluaisitko saada monipuolisuuttaa treeneihisi rinnallevedon tai tempauksen kautta? Opetan sinulle haluamasi moninivelliikkeiden tekniikat sekä tarvittavat osaharjoitteet tukemaan juuri sinun heikompia osa-alueitasi, jotta saat tehtyä entistä kovempia tuloksia!

3. Pariskunnalle tai kaveruksille

Voit myös halutessasi harjoitella edullisemmin yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa valitsemalla yhden DUO -paketeista. Onko sinulle ystävä, jonka kanssa haluaisitte saada vinkkejä moninivelliikkeiden tekniikoihin? Kaipaatteko puolisosi kanssa starttia liikuntaharrastuksen aloittamiseen?

Yhteistreenit sopivat teille, jos jaatte samantapaiset tavoitteet toistenne kanssa. Yhdessä treenaaminen on hauskaa ja monipuolista – voitte tehdä yhdessä tavoitteistanne totta!


Tutustumispaketti 99€

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi aloittaa valmennuksessani. Jotta sinun ei kuitenkaan tarvitsisi vain luottaa sanaani, tarjoan sinulle tutustumislahjaksi valmennuksen tutustumispaketin edulliseen 99€ hintaan.

Tutustumispaketin avulla voit varmistua siitä, että saat rahoillesi vastinetta valmennuksessani. Pakettiin kuuluu kaksi yhteistä harjoituskertaa, joiden aikana pääsemme tutustumaan toisiimme ja näet, olenko etsimäsi valmentaja. Voit esittää toiveesi siitä, mitä haluat harjoituskerroilla tehdä. Onko se voimaharjoittelua vapailla painoilla, toiminnallista HIIT -treeniä vai jotain ihan muuta? Sinä päätät.

Tutustumispaketti ei sisällä harjoitusohjelmia, sen voi ostaa vain yhden kerran / asiakas ja se on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Voit myös ottaa ystäväsi tai puolisosi mukaan, jolloin hinta paketille on 75€/hlö.


UUTTA! PSYYKKINEN VALMENNUS

Psyykkinen valmennus perustuu arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Valmennuksessa tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla kehitetään psyykkisiä taitoja.

Teemoja valmennuksessa voivat olla muun muassa arvotyöskentely, hyväksyntä, itsemyötätunto, mielen kontrollin heikentäminen, tietoisuus- ja läsnäolotaidot, omien ajatusten ja tunteiden havainnointi ja hyväksyminen sekä psyykkisen joustavuuden kehittäminen.

Psyykkinen valmennus onnistuu myös etävalmennuksena.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekeminen, joustavamman ajattelumallin sisäistäminen tai tasapainon löytäminen elämän eri osa-alueiden välille. Urheilijan psyykkisessä valmennuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi suorituspaineiden ja -jännityksen hallintaan tai urheilun ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Hinnasto (ainakin toistaiseksi) sama, kuin treenipaketeissa. Kysy lisää teresa.pt@outlook.com.


Harjoitusohjelmat + muut palvelut

Jos olet kiinnostunut harjoitusohjelmista, kysy lisää teresa.pt@outlook.com. Hinnat alkaen 90€ (sisältäen ohjauksen). Mahdollisuus myös voimaharjoittelun ohjelmointiin sekä ruokavalioanalyysiin + ravinto-ohjeistuksiin.


Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on sinulle, joka kaipaat yksilöllistä ohjausta, mutta rakastat ryhmässä tekemistä. Pienryhmävalmennus mahdollistaa edullisemmat hinnat ja antaa näin mahdollisuuden ammattitaitoisen valmentajan kanssa harjoitteluun pienemmälläkin budjetilla. Onko sinulla ystäväporukka, jonka kanssa haluaisit lähteä yhteiselle matkalle kohti parempaa hyvinvointia tai liikunnallisempaa arkea? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva valmennuskokonaisuus!


Yrityksille

Haluatko parantaa työntekijöidesi hyvinvointia ja vähentää sairaslomapäiviä? Kiinnostaako liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvä tyky -päivä tai taukojumppamahdollisuus? Tiesitkö, että säännöllinen liikunnan harrastaminen parantaa vastustuskykyä ja vähentää flunssaan sairastumisen riskiä? Entä sitä, että laadukas ravinto yhdistettynä tasaiseen ateriarytmiin ylläpitää vireystilaa ja jaksamista myös työpaikalla? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä liikuntaan ja ravintoon liittyviä asioita kuntoon työpaikallasi ja tehdään työntekijöistä virkeämpiä, terveempiä ja tuottavampia!


Etkö löytänyt sinulle sopivaa valmennuspakettia?

Jokaisella on erilaiset lähtökohdat, tavoitteet ja tarpeet – siksi yksi valmennus ei sovi kaikille. Jos et siis vielä löytänyt mieleistäsi valmennuskokonaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva valmennus!Huom! Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (alv24%). Maksuvälineenä käy myös Smartum -liikuntasetelit sekä e-passi. Hinnasto alkaen 23.8.2018. Hinnat eivät sisällä kuntosalimaksuja. Pidätän oikeudet hintojen ja palvelujen muutoksiin.