Personal Training

Henkilökohtainen valmennus takaa sinulle parhaat mahdolliset eväät tavoitteidesi ja unelmiesi saavuttamiseen

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi…

 • Elämäntapamuutos
 • Painonpudotus / kiinteytyminen / rasvanpoltto
 • Liikuntaharrastuksen aloittaminen
 • Vireystilan parantaminen / parempi jaksaminen arjessa
 • Voimatasojen kasvattaminen
 • Kestävyyskunnon parantaminen
 • Liikkuvuuden parantaminen
 • Lihasmassan hankinta
 • Kilpailuun / tapahtumaan valmistava projekti

Yksilövalmennuspaketteihin kuuluu kaikki, mitä tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi

Valmennukset sisältävät aina kattavan alkukartoituksen, jossa käydään läpi taustasi, tavoitteesi ja toiveesi valmennukselle. Tietojen perusteella suunnittelen kokonaisvaltaisen ohjelmoinnin, joka kattaa viikko-ohjelmat koko valmennuksen ajalle sekä ohjeistuksen aerobiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Lisäksi saat tasaisin väliajoin vaihtuvat harjoitusohjelmat kuntosalille, joissa huomioidaan harjoittelun nousujohteisuus, turvallisuus ja tehokkuus – sekä tietysti sinun yksilölliset ominaisuutesi, kuten vahvuutesi ja heikkoutesi. Olennainen osa valmennuskokonaisuutta ovat myös ruokavalioanalyysi sekä henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet päivityksineen, joiden avulla varmistat suorituskykysi maksimoimisen ja/tai muokkaat kehonkoostumustasi tehokkaasti haluamaasi suuntaan.

Näiden lisäksi valmennuspaketteihin kuuluu valitsemasi valmennustason mukaisesti valmennustapaamisia sekä mahdollisuus yhteydenpitoon sähköpostin välityksellä (ma-pe) koko valmennuksen ajalle. Halutessasi teemme myös alku- ja lopputestit, jotta voimme seurata kehittymistäsi valmennuksen aikana.

Edellä mainittujen lisäksi valmennuspaketteihin kuuluu Syke Tribe -valmennustyökalu, jonka avulla..

 • Seuraat helposti kehittymistäsi valmennuksen aikana
 • Harjoitusohjelmat kulkevat mukanasi etkä tarvitse erillistä harjoituspäiväkirjaa, kun voit kirjata kaikki harjoituksesi suoraan mobiilisovellukseen
 • Treenaaminen on helppoa, sillä näet sovelluksen kautta niin kirjalliset ohjeet, kuvat kuin videotkin harjoitusohjelmasi liikkeistä
 • Pidät valmentajasi reaaliaikaisesti ajan tasalla, jolloin tarvittavien muutosten teko on helppoa ja nopeaa
 • Voit kirjata ylös omia muistiinpanojasi, seurata aktiivisuuttasi, suunnitella treeniviikkoasi sekä pitää ruoka- ja unipäiväkirjaa
 • Pystyt ottamaan yhteyttä valmentajaan nopeasti chat -viesteillä

Hinnasto

 TASO

 PLATINA  KULTA  HOPEA  PRONSSI
 HINTA  520€ / kk  280€ / kk  190€ / kk

 130€ / kk

 TAPAAMISTEN MÄÄRÄ 8 Tapaamista kuukaudessa 4 Tapaamista kuukaudessa 2 Tapaamista kuukaudessa

1 Tapaaminen kuukaudessa

*Valmennussopimus tehdään aina vähintään kolmen kuukauden ajalle.

Kenelle valmennus sopii?

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat haluat varmistaa tavoitteidesi saavuttamisen yhdessä henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Kaipaat selkeitä ohjeita sekä toimivia menetelmiä onnistuaksesi saavuttamaan tavoitteesi. Haluat, että harjoittelusi tuottaa haluamaasi tulosta sen sijaan, että työmäärästä huolimatta polkisit paikallasi. Haluat oppia harjoittelemaan nousujohteisesti sekä onnistua ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Suunnittelen ohjelmat aina juuri sinun arkeesi sopivaksi kokonaisuudeksi ja sinun resursseillasi toteutettaviksi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa pystyn tarjoamaan juuri sinulle sopivia täsmäratkaisuja onnistumiseen.

Henkilökohtainen valmennus takaa sinulle parhaat mahdolliset eväät omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Yhdessä teemme unelmistasi totta!

Tavoitteestasi ja treenitaustastasi riippuen voit valita juuri itsellesi sopivan valmennustason seuraavista neljästä vaihtoehdoista

PLATINA

Sinulle, joka haluat takuuvarmoja tuloksia nopeasti ja tehokkaasti! Haluat onnistua kerralla ja haluat päästä itse ”mahdollisimman helpolla”. Platinatason valmennus sopii hyvin aloittelijoille sekä kaikille, jotka kaipaavat tiivistä yhteistyötä, tsemppausta sekä turvallisuutta ja tuloksekkuutta.

Harjoittelemme yhdessä kaksi kertaa viikossa. Voit siis olla varma, että tulet saamaan kaiken irti valmennuksesta sekä ylittämään itsesi kerta toisensä jälkeen!

KULTA (Suosituin paketti!)

Sinulle, joka haluat takuuvarmoja tuloksia! Haluat saavuttaa tavoitteesi sekä pitää motivaatiosi korkealla. Viikoittaisten tapaamisten avulla varmistamme onnistumisesi sekä harjoittelun nousujohteisuuden, turvallisuuden ja monipuolisuuden.

Suurin osa valmennusasiakkaistani harjoittelee kanssani kerran viikossa. Tämä mahdollistaa tiiviin yhteistyön sekä tulosten seurannan. Kultatason valmennuksessa saat varmasti haluamiasi tuloksia.

HOPEA

Sinulle, joka pärjäät myös itsenäisesti, mutta kaipaat tukea ja tsemppiä harjoitteluusi! Haluat varmistaa harjoittelusi nousujohteisuuden sekä tavoitteidesi saavuttamisen yhdessä valmentajan kanssa.

Hopeatason valmennuksessa harjoittelemme yhdessä kahden viikon välein. Sinun siis täytyy olla valmis harjoittelemaan myös itsenäisesti tapaamisten välillä. Tapaamisilta saat kuitenkin aina uutta motivaatiota harjoitteluusi ja pääset ylittämään itsesi!

PRONSSI

Sinulle, joka olet jo itsenäisempi treenaaja, mutta haluat varmistaa harjoittelun nousujohteisuuden ja tuloksellisuuden yhdessä valmentajan kanssa! Saat kaikki tarvittavat ohjeistukset itsenäiseen harjoitteluun, mutta sinulla on oltava jo tekniikat hyvin hallussa ja sinun on oltava valmis tekemään töitä tavoitteidesi eteen itsenäisesti.

Tapaamme kerran kuukaudessa, jolloin pystymme seuraamaan kehittymistäsi sekä viemään harjoitteluasi aina uudelle tasolle. Saat lisää motivaatiota ja uusia ideoita treeniin ja ravintoon liittyen. Paneudumme tapaamisilla juuri sinun tavoitteitasi tukevaan tekemiseen ja varmistamme, että olet kulkemassa oikeaan suuntaan. Olen kuitenkin tukenasi sähköpostin välityksellä myös tapaamisten välillä.

 

Etkö löytänyt sinulle sopivaa valmennusratkaisua? Kurkkaa läpi muut palvelut tai ota suoraan yhteyttä teresa.pt@outlook.com, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!


Inspiroidu muiden onnistumistarinoista:

Eroon selkäkivuista voimaharjoittelun avulla (Annen onnistumistarina)

*Lisää onnistumistarinoita tulossa!

…sekä lue asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta!