Treenipaketit

Haluatko lisätä liikuntaa arkeesi? Tai oppia harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti? Kaipaatko tsempparia harjoituksiin? Kaipaatko tekniikkavinkkejä vapailla painoilla tehtäviin moninivelliikkeisiin?

Jos vastasit kyllä, treenipaketit ovat loistava vaihtoehto sinulle!

Hinnasto

 

5 TAPAAMISTA 10 TAPAAMISTA 20 TAPAAMISTA 30 TAPAAMISTA
SINGLE 325€
*Kahdessa erässä 162,5€/kk
645€
*Kolmessa erässä 215€/kk
1260€
*Kuudessa erässä 210€/kk

1800€
*Yhdeksässä erässä 200€/kk

DUO 245€/hlö
*Kahdessa erässä 122,5€/kk/hlö
486€/hlö
*Kolmessa erässä 162€/kk/hlö
945€/hlö
*Kuudessa erässä 157,5€/kk/hlö
1350€/hlö
*Yhdeksässä erässä 150€/kk

 

Kenelle treenipaketit sopivat?

1. Aloittelijalle

Jos haluat apua kuntosaliharjoittelun tai esimerkiksi juoksuharrastuksen aloittamiseen, treenipaketti on sinulle loistava vaihtoehto. Maksat vain ohjatuista tunneista, jolloin harjoittelemme yhdessä haluamallasi tavalla. Halutessasi keskitymme liikepankkisi kasvattamiseen, tekniikoiden läpikäymiseen tai vain monipuolisiin yhteisiin treenihetkiin. Sinä päätät!

2. Kokeneelle treenaajalle

Tuntuuko siltä, että tuloksesi junnaavat paikoillaan? Onko moninivelliikkeiden tekniikat hallussa? Myös kokeneempi treenaaja hyötyy ammattitaitoisen valmentajan kanssa harjoittelusta, sillä

Onko eri kyykky- ja maastavetovariaatioiden tekniikat hallussa? Haluaisitko saada monipuolisuuttaa treeneihisi rinnallevedon tai tempauksen kautta? Opetan sinulle haluamasi moninivelliikkeiden tekniikat sekä tarvittavat osaharjoitteet tukemaan juuri sinun heikompia osa-alueitasi, jotta saat tehtyä entistä kovempia tuloksia!

3. Pariskunnalle tai kaveruksille

Voit myös halutessasi harjoitella edullisemmin yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa valitsemalla yhden DUO -paketeista. Onko sinulle ystävä, jonka kanssa haluaisitte saada vinkkejä moninivelliikkeiden tekniikoihin? Kaipaatteko puolisosi kanssa starttia liikuntaharrastuksen aloittamiseen?

Yhteistreenit sopivat teille, jos jaatte samantapaiset tavoitteet toistenne kanssa. Yhdessä treenaaminen on hauskaa ja monipuolista – voitte tehdä yhdessä tavoitteistanne totta!

 Treenipaketit sopivat sinulle, jos haluat…

 • Aloittaa liikunnan harrastamisen (esim. kuntosaliharjoittelun tai lenkkeilyn) turvallisesti yhdessä ammattitaitoisen valmentajan kanssa
 • Opetella kuntosaliliikkeiden tekniikat kuntoon ja kartuttaa liikepankkiasi
 • Haluat saada enemmän irti treeneistäsi kannustavan valmentajan avulla
 • Haluat oppia harjoittelemaan vapailla painoilla ja tekemään turvallisesti ja tehokkaasti esimerkiksi kyykyn- ja maastavedon eri liikevariaatioita, kuten etukyykkyä, takakyykkyä, maastavetoa, sumomaastavetoa ja suorin jaloin maastavetoa – tai painonnostoliikkeitä, kuten rinnallevetoa, työntöä tai tempausta
 • Olet valmis haastamaan itsesi, viemään osaamisesi uudelle tasolle, oppimaan uutta sekä ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen!

Mitä kaikkea treenipaketit sisältävät?

Saat käyttää treenipakettien tapaamiset haluamallasi tavalla. Alla muutamia esimerkkejä, miten muut ovat treenipakettien tapaamisia käyttäneet.

 • Harjoitusohjelman läpikäynti
 • Treeni kuntosalilla, ulkona tai kotonasi
 • Tekniikoiden harjoittelua (esimerkiksi kyykky, maastaveto, rinnalleveto, tempaus)
 • Ravintotapaaminen / ravintovalmennus
 • Kehonhuolto / liikkuvuusharjoittelu
 • Kestävyysharjoittelu
 • Muu tapaaminen toiveesi mukaisesti

Tutustumispaketti 89€

Voin luvata sinulle, ettet tule katumaan päätöstäsi aloittaa valmennuksessani. Jotta sinun ei kuitenkaan tarvitsisi vain luottaa sanaani, tarjoan sinulle tutustumislahjaksi valmennuksen tutustumispaketin edulliseen 89€ hintaan.

Tutustumispaketin avulla voit varmistua siitä, että saat rahoillesi vastinetta valmennuksessani. Pakettiin kuuluu kaksi yhteistä harjoituskertaa, joiden aikana pääsemme tutustumaan toisiimme ja näet, olenko etsimäsi valmentaja. Voit esittää toiveesi siitä, mitä haluat harjoituskerroilla tehdä. Onko se voimaharjoittelua vapailla painoilla, toiminnallista HIIT -treeniä vai jotain ihan muuta? Sinä päätät.

Tutustumispaketti ei sisällä harjoitusohjelmia ja sen voi ostaa vain yhden kerran / asiakas. Voit myös ottaa ystäväsi tai puolisosi mukaan, jolloin hinta paketille on 65€/hlö.

 

Kysy lisätietoja tai varaa suoraan paikkasi valmennukseen laittamalla viestiä osoitteeseen teresa.pt@outlook.com, niin laitetaan yhteistyö alkuun!