VALMENTAJA

Tavoitteeni

Minun tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja tavoitteesi hyvinvoinnin ja liikunnan saralla. Minua eteenpäin ajava voima on vahva halu auttaa ihmisiä – ja siksi haluan auttaa myös sinua.

Otan jokaisen valmennettavan huomioon yksilönä kartoittaen tarkasti juuri sinun toiveesi ja tavoitteesi valmennukselle. Pidän myös tärkeänä käytettävissä olevia resurssejasi – suunnitelma tehdään sellaiseksi, että se on realistista toteuttaa juuri sinun arjessasi.

Lähtökohtana on aina turvallisuus sekä pyrkimys pysyvään muutokseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja siksi pyrin aina siihen, että valmennus tuo asiakkailleni hyvää oloa, energiaa ja jaksamista.

Valmennuksessa pyritään pureutumaan laaja-alaisesti hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn eri osa-alueisiin pelkkien treeni- ja ravinto-ohjelmien sijaan. Otan asiakkaani huomioon aina kokonaisuutena.

Valmennettavani kuvailevat minua mm. omistautuneeksi, päämäärätietoiseksi ja asiantuntevaksi. Positiivisuus, aito välittäminen ja huomioonottaminen sekä kannustava ja tsemppaava valmennusote ovat myös aitoja asiakkailta tulleita kommentteja. Iso kiitos näistä jokaiselle!<3

Teen työtäni täydellä sydämelläni ja uskon sen välittyvän myös valmennettavilleni. Aito auttamisen halu sekä läsnäolo ja luottamus ovat minulle itsestään selvä osa valmennussuhdetta. Sinun tavoitteesi on myös minun tavoitteeni ja sitä kohti edetään hyvässä hengessä – ilon ja onnistumisten kautta.

”Aito innostus treenaamiseen, ravitsemukseen ja hyviin elämäntapoihin liittyvissä asioissa välittyy.”<3


Tarinani

Liikunta on ollut osa minua koko elämäni ajan. Taustaltani löytyy monipuolista harjoittelua yli viidentoista vuoden ajalta mm. klassisesta baletista, katutanssilajeista sekä yleisurheilusta.

Myöhemmin kuntosaliharrastus ja ryhmäliikunta veivät minut mukanaan ja lopulta muutama vuosi sitten hurahdin voimailulajeihin. Aloitin kilpailemaan klassisessa voimanostossa vuoden 2016 alussa, jonka jälkeen olen saavuttanut mm. SM-hopeaa (2018), SM-kultaa (2017), PM-hopeaa (2017) ja SM-pronssia (2016), tehnyt yhden kyykyn suomenennätyksen sekä tullut valituksi Suomen maajoukkueeseen edustamaan Suomea Barcelonaan Arnold Sports Festival Europe -urheilutapahtumaan, jossa sijoituin kahdeksanneksi maailman kovimpien nostajien joukossa.

Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan liikunta-alaa Tampereelle Varalan Urheiluopistoon. Aloitin liikunta-alan opintoni Liikunnanohjauksen peruskurssilta (LOK), josta jatkoin tutkinto-opiskelijaksi (LPT) ja valmistuin lopulta joulukuussa 2015 liikuntaneuvojaksi ja personal trainerkiksi.

Valmistumiseni jälkeen olen toiminut erilaisissa liikunta-alan työtehtävissä – aluksi työntekijänä ja nykyisin yrittäjänä. Koen olevani unelma-ammatissani ja on mahtavaa saada tehdä työtä, jota rakastaa!


Käydyt koulutukset

Minussa palaa sisällä halu kehittyä sekä kehittää itseäni niin urheilijana kuin valmentajanakin. Siksi haluan jatkuvasti opiskella uutta erilaisten jatkokoulutusten muodossa.

Alta löydät listauksen tämänhetkisistä koulutuksistani:
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You) 2018
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL) 2017
 • Liikuntaneuvoja (liikunnanohjauksen perustutkinto, LPT) 2015
 • Urheiluopistojen Personal Trainer -koulutus 2015
 • FISAF/EHFA Peruskoulutus (kuntosaliohjaaja) 2013
 • Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOK) 2013
 • ProFitness (aerobic) ohjaajan jatkokurssi, taso 2, 2013

+ Urheiluravitsemuksen perusteita avoimessa yliopistossa 2017-2018
+ Voimavalmentaja koulutus (Trainer4You) ALKAA KEVÄÄLLÄ 2019
+ Muita liikunta-alan koulutuksia ja kursseja

Laskin huvikseni, että olen tähän mennessä…
 • Ohjannut lähes 3000 tuntia yksilövalmennusta (face-to-face tapaamisia)
 • Auttanut lähes 150 upeaa henkilökohtaista valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa

Urheilusaavutukset

Kilpailen klassisessa voimanostossa nyt kolmatta vuotta. Aloittaessani en olisi voinut kuvitella, että jo toisena kilpailuvuotenani kilpailisin kansainvälisissä kilpailuissa – saati toisin sieltä mitalia kotiin.

Minusta tuntuu, että mitä pidempään olen kilpaillut, sen enemmän janoni kasvaa. Haluan saavuttaa vielä enemmän. Minulla on tavoitteet kirkkaana mielessäni – ja teen töitä päättäväisesti niiden eteen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Alta löydät tähän astiset saavutukseni:
 • SM-2 (2018) N (-57kg)
 • SM-1 (2017) N23 (-57kg)
 • PM-2 (2017) N23 (-57kg)
 • SM-3 (2016) N23 (-57kg)

Parhaat tulokseni virallisissa kilpailuissa naisten alle 57kg painoluokassa:
 • Jalkakyykky: 145kg
 • Penkkipunnerrus: 67,5kg
 • Maastanosto: 145kg
 • Yhteistulos: 360kg

Hei, jos haluat tavata minut…

Ota rohkeasti yhteyttä! Autan mielelläni juuri SINUA toteuttamaan omat unelmasi. Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen tai kysy lisää valmennuksista laittamalla viestiä osoitteeseen teresa.pt@outlook.com.

”Minä tiedän, että sinullakin on mahdollisuus onnistua.”