VALMENTAJA

Hei, olen Teresa – liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen Jyväskylästä. Liikunta-alan peruskoulutuksen olen käynyt Tampereella Varalan Urheiluopistossa opiskellessani liikuntaneuvojaksi. Tämän lisäksi olen käynyt muita liikunta-alan lisäkoulutuksia ja -kursseja, kuten urheiluopistojen personal trainer -koulutuksen sekä painonnoston ohjaajakoulutuksen.

Liikunta on ollut osa minua pienestä pitäen. Taustaltani löytyy monipuolista harjoittelua yli viidentoista vuoden ajalta mm. klassisesta baletista, katutanssilajeista sekä yleisurheilusta. Kuntosaliharrastus ja ryhmäliikunta veivät minut mukanaan muuttaessani pois kotoa ja lopulta muutama vuosi sitten hurahdin voimailulajeihin ja aloitin kilpailemaan klassisessa voimanostossa vuoden 2016 alusta alkaen. Samana vuonna saavutin SM-pronssia ja nyt katseeni  on suunnattu ensimmäisiin kansainvälisiin kilpailuihini Suomen maajoukkueessa.

Rakastan työssäni eniten sitä, että saan auttaa ihmisiä. Saan auttaa tavoitteiden saavuttamisessa sekä liikunnallisen, terveellisemmän elämäntavan opettelussa. Koen työni olevan merkityksellistä ja haluan antaa valmennettavilleni niin paljon, kuin vain suinkin pystyn antamaan. Uskon, että ilo tekemiseen välittyy kaikille kanssani treenaaville ja tavoitteenani onkin ohjata asiakkaitani positiivisen tekemisen kautta kohti pysyviä tuloksia.

Valmennuksissani otan huomioon aina yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Minulle on tärkeää, että tekeminen on mielekästä ja jokaisen omaan arkeen sopivaa. Pyrin antamaan mahdollisimman paljon vinkkejä siihen, kuinka harjoittelu ja terveellinen ruokavalio yhdistetään osaksi arkea niin, että ne tuovat siihen energiaa, jaksamista ja hyvää oloa.

Autan mielelläni juuri SINUA toteuttamaan unelmasi!<3