YRITTÄJÄLLE

Yrittäjä,

koetko olosi väsyneeksi, uupuneeksi tai stressaantuneeksi? Haluaisitko saada lisää energiaa ja jaksamista arkeesi? Koetko, että aikaa ja energiaa itsestä huolehtimiselle on haastava löytää?

Olen koonnut tälle sivulle artikkeleita sinun haasteitasi silmällä pitäen.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin sekä saamaan lisää energiaa yrittäjän arkeesi. Haluan, että sinä voit ja pystyt työskennellä intohimosi parissa väsymättä tai palamatta loppuun. Haluan auttaa sinua löytämään sopivia tapoja liikkua, syödä hyvin ja palautua paremmin niin, että sinulla jäisi aikaa ja energiaa tehdä myös muita itsellesi tärkeitä asioita.

Haluan auttaa sinua lisäämään hyvinvointiasi, jotta sinä voisit keskittyä täysillä liiketoimintasi kehittämiseen.

Ymmärrän hyvin yrittäjyyden haasteita – olenhan yrittäjä itsekin. Tasapainoilen jatkuvasti sen kanssa, miten saan yhdistettyä täysipäiväisen yrittäjyyden, kilpaurheilun, opiskelun ja kouluttautumisen, läheisten kanssa vietetyn ajan sekä oman vapaa-aikani. Tasapainoilen jatkuvasti sen kanssa, miten ehdin levätä kaiken tämän keskellä riittävästi.

Ensimmäiset vuodet yrittäjänä ovat opettaneet minulle paljon ja haluan jakaa oppimaani myös sinun kanssasi.

Aloita itsestäsi huolehtimisen, energiatasojesi nostamisen, jaksamisesi parantamisen sekä hyvinvointisi edistämisen tutustumalla seuraaviin artikkeleihin omassa tahdissasi: